Šajā unikālajā receptē ir izmantotas zaļās tējas lapas un rooibos tēja. Botāniski izstrādājumi, piemēram, citronzāle un kliņģerīšu ziedi, ko izmanto alus ražošanā, piešķir svaigumu vienmēr mainīgajai gaumei.
Iegūtais alus ir garšīgi viegls, kraukšķīgs un atsvaidzinošs.
Tiamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību. Riboflavīns palīdz uzturēt ādas veselību, veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu, palīdz samazināt nogurumu un nespēku. B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību, veicina normālas psiholoģiskas funkcijas , palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu imunsistēmas darbību.
Kombucha ir raudzēta tēja, kas satur organiskās skābes, antioksidantus, fermentus, B vitamīnu.
Kombuča ir dzirkstoša, fermentēta tēja, ko ķīnieši jau pirms 2000 gadiem sauca par “dzīvības eliksīru”.
Lietošana: Pēc atvēršanas uzglabāt ldusskapī un izlietot ne ilgāk kā 2 dienu laikā. Iespējamas dabīgas izcelsmes nogusnes. Uzglabāt temperatūrā no +2 līdz +6.
Lai panāktu labvēlīgu ietekmi, rekomendejam izdzert vismaz vienu porciju dienā. Ir svarīgi ievērot daudzveidīgu un līdzsvarotu ēdienkarti, kā arī veselīgu dzīves veidu, jo dzēriena lietošana palielinātās devās to neaizstāj.
Sastāvdaļas: ūdens, symbiotic culture of bacteria and yeast*, cane sugar*, assam black tea*, guava fruit* (Psidium guajava), holy basil leaf* (Ocimum sanctum) and lemon fruit* (Citrus limon) extracts, carbon dioxide.
* ražots bioloģiskajā lauksaimniecībā
Svars | 4.95 kg |
---|---|
Produkta īpašības | Bez Glutēna, Bez ĢMO, ECO |
Daudzums | 1 gabals, 12 gabali |
Zīmols | Kombucha |