BIO kokosriekstu cukuram ir nedaudz salda garša, līdzīgi kā brūnā cukura saldumam, ar smalku karameļu pēcgaršu. Kokosriekstu cukurs sastāv no ¾ saharozes, bet pārējais ir glikoze un fruktoze. Kokosriekstu cukura glikēmiskais indekss ir salīdzinoši zems – 35, tāpēc tas neizraisa cukura līmeņa un insulīna līmeņa lēcienus. Turklāt tam ir augsts dzelzs saturs.
Lietošana: Izmantojiet kā brūno cukuru, kā cukura aizstājēju kafijas, tējas un citu karstu un aukstu dzērienu saldināšanai, kokteiļiem, desertiem, cepšanai un gatavošanai, kā arī dekoratīvai ēdienu piedevai.
Sastāvs: 100% BIO kokosriekstu cukurs
Svars | 0.1 kg |
---|---|
Zīmols | Intenson |
Produkta īpašības | Bez ĢMO, ECO |
Dzīvesveids | Vegan, Veģetārs |