ChocoMe Tumšā šokolāde ar ogām un rožu ziedlapiņām (Pinot Noir), 100g

Īpašā metodē kaltētas zemenes un avenes, kas iegremdētas tumšā šokolādē un papildinātas ar kristalizētām rožu ziedlapiņām

  • Ar rokām darinātas šokolādes tāfelītes
  • Piemērotas Pinot Noir sarkanvīniem
  • 66% tumšā šokolāde
  • Izcila kvalitāte

13.99 .

In stock

ChocoMe tumšās šokolādes bāze ar kristalizētu rožu ziedlapiņu gabaliņiem, liofilizētu aveņu gabaliņiem un liofilizētu zemeņu gabaliņiem. Pinot Noir ir viens no daudzpusīgākajiem sarkanvīniem. Katra vīndara rokās vīnogas tiek pārveidotas par vīnu citādā veidā. Tomēr visām kompozīcijām ir kaut kas kopīgs: svaigs sarkano augļu un ziedu aromāts, kas tiek akcentēts ar šo izsmalcināto šokolādi, lai iegūtu harmonisku, pikantu un saldu rezultātu.

Šokolāde un vīns

Šie divi produkti ir aizraujoši gastronomiski paši par sevi, kas nodrošina garšas pumpurus ar simtiem aromātiskām sastāvdaļām. Kas notiek, ja savieno šos divus produktus? ChocoMe izgatavo šokolādes ar slavena vīnziņa palīdzību. Šiem neatkārtojamiem roku darbiem ir īpašas virskārtas, kas ar atbilstošām garšām piemērotas noteiktam vīna veidam.

ChocoMe tika izveidots ar mērķi, lai pasaulei atklātu ideālas šokolādes garšas. Katram šokolādes mīļotājam ideāla tāfelīte nozīmē kaut ko atšķirīgu, tādēļ ChocoMe nodrošina iespēju izveidot vairāk nekā 60 miljonu dažādas, unikāli izstrādātas un katram pielāgotas šokolādes tāfelītes. ChocoMe galvenais mērķis ir nepārtraukti ražot augstākās kvalitātes šokolādes, kas atbilst patērētāju prasībām visos spektos.

Perfekta šokolāde pieprasa vissmalkākās sastāvdaļas, tādēļ ChocoMe izmanto tikai premium šokolādes bāzes ar 100% kakao sviesta saturu, ko nodrošina “Callebaut”, pasaulē lielākais šokolādes ražotāju uzņēmums. ChocoMe piedāvā daudzveidību sastāvdaļās, izmantojot rūpīgi izvēlētas viskvalitatīvākās sastāvdaļas no Vācijas, Itālijas un Francijas piegādātājiem, turklāt, lai izvairītos no masveida ražošanas process, ChocoMe šokolādes ir roku darinātas.

Pirms nogaršojat ChocoMe šokolādi ieteicams to īsu brīdi to paturēt istabas temperatūrā, ja iepriekš tā ir glabāta vēsākā vietā. Optimātā temperatūra 20 °C. Pēc iepakojuma atvēršanas, rūpīgi pārbaudiet šokolādes tāfelītes virsmu, tai ir nedaudz jāspīd. Pārbaudiet arī smaržu, vajadzētu sajust tīras šokolādes smaržu, kas sajaukta ar izvēlētajām sastāvdaļām.

Sastāvdaļas: Valhrona 66% tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgatori: sojas lecitīns,  aromatizētājs: dabīga vaniļa, kakao sausāsvielas vismaz 66%.) Kristalizētas rožu ziedlapiņas (cukurs, dabīgs rožu zieds, akācijas sveķi, dabīga ēdiena krāsa (košenils), dabīgs aromāts); liofilizētas avenes, liofilizētas zemenes. Alergēni: soja.

Šokolāde ir ražota ražošanas uzņēmumā, kas pārstrādā zemesriekstus, koku riekstus, sezama sēklas, kviešus un pienu.

UZTURVĒRTĪBA (100g)

Enerģētiskā vērtība 2150 kJ / 517 kcal, Tauki 34g, Piesātinātas taukskābes 21g, Ogļhidrāti 40g, Cukurs 37g, Olbaltumvielas 7g, Sāls 0.01g.

Informācija

Produkta īpašības

Bez ĢMO, Fair Trade, Roku Darbs

Zīmols

ChocoMe

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes jūsu ierīcē. Savu piekrišanu jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.